Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

A megrendelt terméket/termékeket a GLS vagy a Sprinter Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 18 óra között szállítják ki. Ha a kézbesítés sikertelen a futár értesítőt hagy a címen, és a kiszállítást a következő munkanapon ismét megkísérli. A termékeket csak Magyarországon áll módunkban kiszállíttatni.

Ha a futárszolgálat a csomagot a megrendelő hibájából nem tudja kézbesíteni, és ezáltal a csomag sikertelen kézbesítés miatt visszaérkezik a feladás helyére, úgy a megismételt feladás költségeit a címzett viseli.

Szállítási határidő:

Az általános szállítási határidő gyártónként változnak és tájékoztató jellegűek, 2 - 30 munkanapig terjedhet. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 10 munkanapot, a megrendelésének beérkezését követő 48 órán belül telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük. Amennyiben a választott termék raktáron van, úgy 1-2 munkanapos határidővel tudjuk kiszállítani Önnek.

Házhoz szállítási díj:

Rendelés értéke és a szállítás díja:

0 - 30.000. Ft

1.290 Ft

30.000 Ft felett

Ingyenes

 

 

 

 

Amennyiben szeretné személyesen átvenni a megrendelt termékét, úgy várjuk vevőszolgálatunkon (lámpaüzletünkben).

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell