Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garanciák

Szakképzett, profi csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy Ön a vásárlást követően elégedett legyen. Azért hoztuk létre garanciáinkat, hogy megnyugtassuk vásárlóinkat és érezzék, hogy nálunk senkit nem fog csalódás érni. 

 


Cégünk maximálisan megbízik az általunk forgalmazott termékekben és szeretnénk ha Ön is érezné ezt a bizalmat. Emiatt vállaljuk, hogy minden megvásárolt terméket 30 napig visszavásárolunk, amennyiben nem elégedett vele. A 30 napot a termék kézhezvételétől számoljuk. Reméljük így már nyugodtabban meg meri vásárolni termékeinket. (A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott elállási jog ezen egyedi garancia esetében is érvényes.)

 

 

 

Mivel sok termékünk törékeny, ezért sokan attól félnek, hogy a megrendelt termék eltörik vagy megsérül a szállítás során. Kollégáink igyekeznek a legjobb tudásuk szerint, alaposan és kellő körültekintéssel becsomagolni a megrendelt termékeket, ezért vállaljuk, hogy amennyiben sérülten érkezik meg Önhöz a termék, úgy azt cégünk díjmentesen a saját költségére ki fogja cserélni. Pontosan erről szól a törés elleni garanciánk! 

 

 

 

Sok webáruház sajnos nem rendelkezik saját szakbolttal. Cégünk azonban várja minden kedves vásárlóját Budapesti lámpa szaküzletében, ahol kiállított termékekkel és profi csapattal várjuk a betérő érdeklődőket vagy a webáruházból érkező megrendelőket. Így nyugodt lehet afelől, hogy visszatérhet üzletünkbe amennyiben segítségre lenne szüksége a jövőben. Várjuk szeretettel nyitvatartási időben! A címünket és nyitvatartásunkat itt érheti el!

 

 

 

Fontosnak tartjuk azt, hogy ne csak forgalmazzuk termékeinket, de értsünk is hozzájuk. Szakképzett csapatunkat is ennek tükrében állítottuk össze Önnek, így garantáljuk, hogy minden felmerülő kérdésben a segítségére tudunk lenni. Amennyiben segítségre lenne szüksége vagy csak egy szakértői tanácsot szeretne kapni, úgy adjon nekünk egy esélyt és vegye fel velünk a kapcsolatot itt

 

 

Bízunk benne, hogy a garanciáink is hozzá fognak járulni ahhoz, hogy nyugodtan tudjon vásárolni áruházunkban!

Jó vásárlást kívánunk!

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell